2010. február 28., vasárnap

Vízkereszt próba




Volt nekünk régen egy színtársulatunk, amit Ég és Föld színtársulatnak neveztünk el végül. Ezen a néven azonban csak egy előadást csinált - Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit akartok című darabját mutattuk be. Ezekre a képekre nem régiben akadtam Gabi számítógépén. Egy házibuli után, másnap, amikor felébredtünk Vanessa akkori hatalmas belvárosi lakásában próbáltunk.

Az első képen Malvolio éppen megfeddi a mulatozó Tóbi urat és Nemes Keszeg Andrást, valamint a bolondot és Marit a szolgálólányt. Alatta pedig a fent nevezettek elhagyva a bohócot és új taggal bővülve (jaj valaki mondja meg, hogy mi volt Bogi karakterének a neve!) meglesik mint dől be Malvolio egy kamu levélnek.

6 megjegyzés:

Gergő írta...

Wazz, hogy az az előadás milyen jó volt! Múltkor végignéztem DVD-n, és visszajött az egész. Örülök, hogy az életemnek abban a zűrös szakaszában is volt legalább egy valami, amit nem hagytam figyelmen kívül, és megnéztem... Peti a legjobb Malvolio, akit csak el bírok képzelni. De abban az előadásban mindenki a legjobb volt!
Ezeket a fotókat nem te csináltad, ugye?

Mráz István [Space] írta...

de ezeket én csináltam a Gabi gépével azon a próbán. Gabi benne van a jelenetekben, tehát (ha nem elékeznék rá, akkor is) kizárásos alapon én csináltam. elvittük a gépet az előző esti bulira is, arról is vannak képek, de azokat Gabi csinálta.

Gergő írta...

Jó, csak azért, mert mintha valaki mást látnék a tükörben a gépet tartani.

Mráz István [Space] írta...

ja a Zsura gondolsz? ő sminkel és egy szinttel feljebb ül, egy emelvényen, ha megnézed a szöget, ha ő csinálta volna a képet, akkor felülről kellene látszódniuk és a tükörben pedig az alsó sornak.

Gergő írta...

You're right. Nem figyeltem meg jól, csak rápillantottam.

barna írta...

Fábiánnak hívták.