2010. május 19., szerda

Suburb 1.;2.;3.



4 megjegyzés:

Gergő írta...

Az első és a második nagyon tetszik. Nem vagyok fotós, szóval nem tudom, miért, de bejönnek tényleg. Még az a lámpa is fasza ott, belelógva a képbe, mert egyébként túlságosan is tökéletesre komponált lenne az egész. Az ablakkeret a képnek is keretet ad, ami önmagában csak szép lenne, viszont a lámpa nem engedi elfelejtened, hogy egy szobában vagyunk, attól függetlenül, hogy a legnagyobb figyelmet a kinti kert kapja. Egyszerre vagyunk tehát kinn és benn. Tetszik.

móni írta...

az első kép esztétikailag és témáját tekintve is nagyon jól sikerült. imádom!
- bár én talán inkább olyan kivágást csináltam volna, hogy az oldalfalak világos sávjai egyáltalán ne látszódjanak, hogy "megtisztuljon" a kontraszt, és a tér teljesen az árnyékos ablakkeretre a világos udvar kettőségére szűküljön. viszont így jobban megmarad a kinn és benn egyidejűsége, - amit gergő is említett a lámpa kapcsán - ami viszont érdekessé teszi.

a másik kettő azért tetszik, mert nagyon hitelesen dokumentálja a környékbeli utcák hangulatát. egyszerűség, mozdulatlanság,
csend és melankolikus nyugalom árad ebből a - házak és fák szövevényéből alkotott - félig vidékies-félig városias térből.
én pedig egyszerre imádom és gyűlölöm ezt benne..

dini írta...

na erről van szó! ezek tök jók!

Mráz István [Space] írta...

köszönöm szépen lányok és fiúk! Tényleg!